NOTIFICARE DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea datelor este de o importanta deosebita pentru okvet.ro  si dorim sa fim deschisi si transparenti in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politica in care este definit modul de prelucrare si de protejare a datele dumneavoastra cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Compania OKVET SRL („Okvet.ro) este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. 

 

SC OKVET SRL
Str. Liviu Rebreanu, nr 46-58, bl IV, F, 42, Sector 3, Bucuresti

Numarul de inregistrare al companiei: J40/1301/2015

Reprezentant autorizat: Dr. Carmen Mincu
CUI: 34061142

carmen@okvet.ro

 

Unde va stocam datele?
Datele pe care le colectam de la dumneavoastra sunt stocate in Spatiul European (UE), dar pot fi, de asemenea, transferate si prelucrate intr-o tara din afara UE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastra cu caracter personal se va realiza in conformitate cu legislatia in vigoare.

In cazul transferurilor de date in afara UE, okvet.ro va utiliza Clauzele contractuale standard ca garantii pentru tarile care duc lipsa de o decizie privind caracterul adecvat al protectiei din partea Comisiei Europene.

Cine are acces la datele dumneavoastra?
Datele dumneavoastra sunt  transmisein cadrul okvet.ro

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara okvet.ro. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile noastre. Veti gasi categoriile de terti in cadrul fiecarui proces specific de mai jos.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifica a datelor cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra, va vom informa daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizati datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzati.

Care sunt drepturile dumneavoastra?
Dreptul la acces:  
Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta okvet.ro care va va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate: 
Ori de cate ori okvet.ro va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis.

Dreptul la rectificare:  
Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Daca aveti un cont okvet.ro puteti sa va editati datele cu caracter personal din contul dumneavoastra.

Dreptul la stergerea datelor: 
Aveti dreptul sa stergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de okvet.ro, cu exceptia urmatoarelor situatii:

* aveti o solicitare nerezolvata la Serviciul Clienti;
* aveti o comanda deschisa care nu a fost inca expediata sau a fost partial expediata;
* aveti o datorie neplatita la okvet.ro, indiferent de metoda de plata;
* daca exista banuiala sau ati folosit serviciile noastre in mod abuziv in ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveti la OKVET.RO a fost vanduta unei terte parti in ultimii trei ani sau in ultimul an pentru clientii decedati;
* daca ati efectuat o achizitie, va vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei de contabilitate.

Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim:  
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal bazate pe interesul legitim, okvet.ro nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastra de a va opune marketingului direct: 
Aveti dreptul sa va opuneti marketingului direct, inclusiv analizei profilului in scopuri de marketing direct.

Va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

* urmand instructiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificand setarile contului dumneavoastra okvet.ro;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii: 
Aveti dreptul sa solicitati ca okvet.ro sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

* daca va opuneti prelucrarii in baza interesului legitim, okvet.ro va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
* daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte, okvet.ro trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* daca prelucrarea este ilegala, puteti sa va opuneti stergerii datelor cu caracter personal si sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
* daca okvet.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile in instanta.

Cum va puteti exercita drepturile?
Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal si, prin urmare, avem personal in cadrul serviciului de asistenta pentru clienti care va gestioneaza solicitarile in legatura cu drepturile dvs. mentionate mai sus. Personalul nostru va sta la dispozitie intotdeauna la adresa
carmen@okvet.ro

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere:  
Daca sunteti de parere ca okvet.ro va prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne puteti contacta. De asemenea, aveti dreptul sa adresati o plangere unei autoritati de supraveghere.

Actualizari ale Notificarii de Confidentialitate:
S-ar putea sa fie nevoie sa ne actualizam Notificarea de confidentialitate. Cea mai recenta versiune a Notificarii de confidentialitate este disponibila in permanenta pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbari semnificative ale Notificarii de confidentialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastra.

CUMPARATURILE ONLINE

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona achizitiile online pe okvet.ro, prelucrand comenzile si returnarile prin intermediul serviciilor noastre online si va vom trimite notificari privind starea livrarii sau in cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastra. Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a va gestiona platile. De asemenea, va vom folosi datele pentru a trata reclamatiile si garantiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a va identifica si a va confirma varsta legala pentru cumparaturi online si pentru a confirma adresa dumneavoastra partenerilor externi. 
Dorim sa va oferim diferite produse alternative  si vom prelucra date privind animalul dumneavoastra de companie. 

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram?
Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

* informatii de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
* informatii despre plati si istoricul platilor;
* informatii despre credit;
* informatii despre comenzi.

Daca aveti un cont OKVET.RO, va vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi: 

* contul sau codul de membru;
* istoricul comenzilor.

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele dumneavoastra cu caracter personal transmise unor terti sunt folosite numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus, pentru confirmarea adresei de catre companii externe, pentru trimiterea confirmarii comenzii de catre agentii de comunicare, pentru operatiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare si de distributie in legatura cu livrarea comenzii dumneavoastra. Procesarea platilor de catre furnizorii de servicii de procesare a platilor. Retineti ca multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligatie independenta de a va prelucra datele cu caracter personal.

Pentru cat timp va salvam datele?
Va vom pastra datele atat timp cat sunteti un client activ.

  

MARKETING DIRECT

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Folosim datele cu caracter personal pentru a va trimite oferte de marketing, sondaje privind informatiile si invitatii prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice si comunicari prin posta.

Pentru a va optimiza experienta cu okvet.ro, va vom oferi informatii relevante, recomandari de produse, mementouri despre produsele ramase in cosul dumneavoastra de cumparaturi si va vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii excelente se bazeaza pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ati facut clic si pe informatiile pe care le-ati trimis.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

* informatii de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numarul de telefon si codul postal;
* daca doriti actualizari pentru pentru animalul dvs. : specie, rasa, sex, talie, varsta, afectiuni/sensibilitati (daca alegeti sa ne comunicati aceasta informatie);
* produse si oferte pe care ati facut clic.

Daca aveti un cont okvet.ro va vom prelucra, si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul si calitatea de membru, cum ar fi:

* nume;
* adresa
* varsta;
* istoricul comenzilor;
* cum ati navigat si pe ce ati facut clic pe site.

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, iar cele transmise agentiilor media si furnizorilor tehnici vizeaza distribuirea marketingului direct fizic si digital. 
Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara okvet.ro.

 

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra atunci cand sunteti de acord cu marketingul direct. Cu exceptia serviciilor de marketing postal, inclusiv a cataloagelor, care va vor fi trimise pe baza interesului nostru legitim.

Dreptul de a va retrage consimtamantul:
Aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Cand faceti acest lucru, okvet.ro nu va va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informatii pe baza consimtamantului dumneavoastra.

Va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

* urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing
* modificand setarile contului dumneavoastra okvet.ro

Pentru cat timp va salvam datele?
Vom pastra datele dumneavoastra pentru marketing direct pana cand va retrageti consimtamantul.  Pentru marketingul prin e-mail va vom considera client inactiv daca nu ati deschis un e-mail in ultimul an. 
Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi sterse.

CONT OKVET.RO

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Vom folosi datele cu caracter personal pentru a va crea si administra contul personal pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta pe okvet.ro. 
Va vom oferi istoricul comenzilor si detaliile despre comenzile dumneavoastra si va vom permite sa va gestionati setarile contului (inclusiv preferintele de marketing). De asemenea, va vom oferi modalitati simple de a va corecta si actualiza informatiile, cum ar fi detaliile de contact si informatiile de plata. Mai mult, va vom permite sa salvati articolele in cosul de cumparaturi, va vom oferi recomandari privind produsele  si va vom permite sa evaluati si sa revizuiti produsele pe care le-ati achizitionat de la noi.

Pentru a va oferi recomandari relevante privind produsele okvet.ro va vom prelucra navigarea pe platformele noastre digitale (inclusiv site-ul web si aplicatia); istoricul de cumparaturi si recenziile despre produse, precum si datele pe care le-ati trimis prin contul dumneavoastra.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Vom prelucra intotdeauna adresa de e-mail si parola pe care ni le trimiteti cand va inregistrati pentru un cont okvet.ro. 

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca alegeti sa ni le furnizati:

* informatii de contact, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon;
* data nasterii;
* sexul;
* tara;
* setarile contului;
* informatiile cardului de plata criptate.

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca faceti o achizitie:

* istoricul comenzilor;
* informatiile de livrare;
* istoricul platilor.

De asemenea, vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile dumneavoastra:

* istoricul clicurilor;
* navigare si istoricul na
vigarii.

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele transmise unor terte parti sunt folosite numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus, pentru a optimiza site-ul web folosim agentii web si instrumentele de analiza pentru evaluarea produselor.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru contul dumneavoastra se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra acordat la crearea contului okvet.ro.

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a va furniza informatii relevante despre produse se bazeaza pe interesul nostru legitim.

Pentru cat timp va salvam datele?
Va vom pastra datele atat timp cat aveti un cont okvet.ro activ. 

Aveti dreptul sa va inchideti contul in orice moment. Daca alegeti sa faceti acest lucru, contul dumneavoastra va inceta sa existe si veti fi considerat inactiv. Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislatia in vigoare si daca exista un litigiu deschis.

Dupa inchiderea contului dumneavoastra, datele dumneavoastra vor fi sterse.

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra:
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza interesului legitim al okvet.ro contactand carmen@okvet.ro Contul dumneavoastra va fi apoi sters si nu va vom putea oferi serviciile noastre.

SERVICIUL CLIENTI

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Va vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogarile, reclamatiile si garantiile pentru produse, precum si pentru a asigura asistenta tehnica prin e-mail, functia de chat, prin telefon si prin intermediul retelelor sociale.
De asemenea, va putem contacta daca exista o problema cu comanda dumneavoastra.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Vom prelucra orice date pe care ni le furnizati, inclusiv urmatoarele categorii de date:

* informatii de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
* data nasterii;
* informatii despre plati si istoricul platilor;
* informatii despre comenzi;
* numarul de cont sau de membru;
* toata corespondenta relevanta.

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se bazeaza pe interesul legitim al okvet.ro.

'Pentru cat timp va pastram datele?
Va vom pastra datele timp de 100 zile pentru jurnalele telefonice si de e-mailuri, iar corespondenta este pastrata timp de 12 luni pentru gestionarea cazurilor. 
Pentru reclamatiile din magazin, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi salvate timp de 2 ani.

Dreptul de va opune prelucrarii pe baza unui interes legitim: 
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pe baza interesului legitim al okvet.ro.

 

okvet.ro nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

 

CONCURSURI

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Va vom prelucra datele atunci cand va inscrieti la concursurile noastre. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate atunci cand okvet.ro contacteaza concurentii, inainte si dupa un eveniment, pentru a identifica participantii la concurs, pentru verificarea varstei concurentilor, pentru a contacta castigatorii, pentru a livra si urmari acordarea premiilor.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

* informatii de contact cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
* varsta;
* informatii trimise in concurs.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra atunci cand alegeti sa participati la un concurs.

Dreptul de a va retrage consimtamantul:
Aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cand faceti acest lucru, okvet.ro nu va va putea oferi serviciile mentionate mai sus.

Pentru cat timp va salvam datele?
Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal timp de 45 de zile dupa incheierea concursului.

 

DEZVOLTARE SI IMBUNATATIRE

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta si imbunatati serviciile, produsele si sistemele noastre pentru toti clientii nostri. In acest scop nu vom analiza datele dvs. la nivel individual, toate prelucrarile vor fi efectuate pe date cu pseudonime.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai usor de utilizat, cum ar fi modificarea interfetei cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informatii sau pentru a evidentia functiile utilizate in mod obisnuit de catre clientii nostri pe canalele noastre digitale si pentru a imbunatati sistemele IT in vederea maririi securitatii pentru vizitatori si clienti in general.

Analiza este utilizata si pentru dezvoltarea si imbunatatirea permanenta a fluxului logistic de marfuri prin prognozarea achizitiilor, a stocurilor si a livrarilor, precum si a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilitatii, prin rationalizarea achizitionarii si a planificarii livrarilor.

In plus, folosim datele pentru a planifica deschideri de magazine si de depozite noi si pentru a ne imbunatati gama de produse. 

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca ati ales sa ni le furnizati:
* numarul de client
* tara
* setarile contului

Daca ati facut o achizitie, vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
* istoricul comenzilor
* informatii de livrare
* istoricul platilor

Vom procesa si urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:
* istoricul clicurilor
* navigare si istoricul navigarii

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus. Folosim companiile de analiza web pentru a analiza comportamentul online al clientilor la nivel general.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a ne dezvolta si perfectiona serviciile si produsele se bazeaza pe interesul nostru legitim.

Pentru cat timp va salvam datele?
Vom pastra datele dumneavoastra atata timp cat aveti un cont activ okvet.ro

Dupa inchiderea contului datele dumneavoastra vor fi sterse.

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra:
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza interesului legitim al Okvet.ro contactand carmen@okvet.ro. Contul dumneavoastra va fi apoi sters si nu va vom putea oferi serviciile noastre.

 

RESPECTAREA OBLIGATIILOR LEGALE

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta obligatiile legale, hotararile judecatoresti si deciziile autoritatilor.

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea si verificarea datelor contabile in conformitate cu reglementarile privind evidentele contabile.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Vom procesa urmatoarele categorii de date personale:
* numarul de client
* numarul comenzii
* numele
* adresa postala
* suma tranzactiei
* data tranzactiei

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele dumneavoastra vor fi transmise in cadrul okvet.ro.

Vom distribui datele dvs. cu caracter personal companiilor IT care ofera solutii de sisteme contabile.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru ca okvet.ro sa-si indeplineasca obligatiile legale.

Pentru cat timp va salvam datele?
Vom salva datele dvs. in conformitate cu reglementarile de contabilitate din tara

 

PREVENIREA FOLOSIRII ABUZIVE

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, garantand respectarea termenilor si conditiilor, precum si pentru a detecta si preveni utilizarea gresita a serviciilor noastre.

 

Datele dvs. cu caracter personal vor fi folosite pentru a preveni si a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile si fraudele, prin analizarea comportamentului de cumparaturi online.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
* informatii de contact cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail
* numarul de client
* inregistrari video
* istoricul comenzilor
* informatii despre livrare
* istoricul platilor

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele dvs. cu caracter personal transmise unor terti sunt utilizate numai in scopurile mentionate mai sus. Vom distribui datele dvs. companiilor pentru raportarea bazata pe exceptii.

Incidentele si fraudele pot fi distribuite companiilor de asigurari, autoritatilor judiciare sau de asigurare a respectarii legii locale si globale in scopul finalizarii investigatiilor. Retineti ca acesti destinatari au un drept sau o obligatie independenta de a va prelucra datele cu caracter personal.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal? Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a preveni folosirea gresita a serviciilor noastre se bazeaza pe interesul nostru legitim.

Pentru cat timp va salvam datele?
Vom pastra datele dumneavoastra pentru perioada de timp necesara pentru a preveni si/sau raporta potentialele fraude si alte infractiuni.

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra:


Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza interesului legitim al okvet.ro contactand carmen@okvet.ro. Contul dumneavoastra va fi apoi sters si nu va vom putea oferi serviciile noastre.

COOKIE

Un cookie este un mic fisier text care se salveaza pe calculatorul sau pe dispozitivul dumneavoastra mobil si, in timpul vizitelor ulterioare, este recuperat din acestea. Daca utilizati serviciile noastre, vom presupune ca sunteti de acord cu utilizarea unui astfel de cookie.

Cum folosim cookie-urile?
Utilizam cookie-uri permanente pentru a stoca pagina de start si detaliile dumneavoastra daca selectati „Tine-ma minte” atunci cand va conectati la site. Vom folosi cookie-uri pentru a va salva produsele favorite.

Utilizam cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci cand folositi functia de filtrare a produselor, pentru a verifica daca sunteti conectat sau daca ati adaugat un articol in cosul de cumparaturi. 

Folosim cookie-uri proprii si terte pentru a colecta statistici si date ale utilizatorilor in forma agregata si individuala in instrumente de analiza pentru a ne optimiza site-ul si pentru a va oferi materiale de marketing relevante.  

Unele cookie-uri terte sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre si sunt in afara controlului nostru. Acestea sunt setate de catre furnizorii de social media, cum ar fi Twitter, Facebook si Vimeo, si se refera la capacitatea utilizatorilor de a partaja continut de pe acest site, asa cum indica pictograma respectiva.

De asemenea, folosim cookie-uri terta parte care urmaresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a va oferi marketing pe alte site-uri/canale.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?
Va vom conecta ID-ul de cookie numai la datele cu caracter personal trimise si colectate in legatura cu contul dumneavoastra, numai daca sunteti conectat(a) la contul dumneavoastra. 

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a va oferi serviciile mentionate mai sus, un instrument de analiza este folosit pentru a colecta statistici in scopul optimizarii site-ului nostru si pentru a va prezenta materiale relevante.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Va vom conecta cookie-urile la datele cu caracter personal numai daca sunteti conectat la contul okvet.ro.
Daca sunteti conectat(a) la contul dumneavoastra, temeiul juridic este bazat pe interesul nostru legitim.