Returnarea produselor:
Conform legislatiei in vigoare orice persoana fizica poate returna un produs in termen de 14 zile de la receptionarea acestuia. okvet.ro va returna contravaloarea produsului sau produselor care indeplinesc urmatoarele conditii:

 

-         produsul va fi returnat in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele aferente intacte.

-         in cazul in care a fost utilizat, produsul trebuie sa nu fie deteriorat sau sa prezinte urme vizibile de utilizare.

-         produsele perisabile (hrana,vitamine,delicii etc) vor putea fi returnate numai in cazul in care ambalajul nu a fost deschis.

-         toate documentele insotitoare vor trebui returnate (garantie,factura,bon fiscal etc)

-         se va completa formularul de retur

ATENTIE! NU SE ACCEPTA RETURNAREA  PRODUSELOR FARMACEUTICE CARE SE ELIBEREAZA PE BAZA DE RETETA.

Procedura de retur

 1. Formularul de retur va trebui trimis la adresa carmen@okvet.ro si contine urmatoarele date:

Nume si prenume:
Adresa de e-mail:
Numar de telefon:
Factura:  (se gaseste in e-mailul de confirmare trimis in urma livrarii)
Produse:
Motivul returului: *Atentie: Acest camp nu este obligatoriu

2. In termen de 3 zile lucratoare veti primi o instiintare prin e-mail privind numarul de inregistrare al cererii.

3. dupa primirea instiintarii vei returna produsele la adresa : Str Liviu Rebreanu, nr. 46-58, IV,F,42, Sector 3 , Bucuresti folosind exact acelasi curier prin care ai primit produsele. *Taxele de transport sunt suportate exclusiv de catre client*.

-         daca se constata ca produsele indeplinesc toate conditiile impuse mai sus atunci vei fi contactat pentru a-ti comunica detaliile finale si termenul de rambursare a valorii produselor.

-         daca produsele returnate sunt deteriorate, au semne clare de utilizare si nu pot fi vandute ca si produse noi, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre produse noi si cele deja utilizate.

-         in cazul in care produsele sunt intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lor ne rezervam dreptul de a refuza returul. In acest caz produsele vor fi trimise inapoi prin curier iar taxele aferente transportului vor fi suportate de catre client.


Important:

Nu se va returna contravaloarea transportului platit pentru a receptiona produsele si nici contravaloarea transportului pentru trimiterea lor inapoi catre noi. Plata contravalorii produselor se va face prin banca in contul bancar specificat de catre client in decurs de 30 zile de la acceptarea returului.

Pentru orice informatii suplimentare ai la dispozitie urmatoarele numere:  


        0720 32 34 38 - Vodafone

  ne poti scrie si pe adresa carmen@okvet.ro sau folosind formularul de contact .

Pentru sugestii si reclamatii ne poti suna la numarul de telefon: 0720 32 34 38