JT - VITAMINA C - 55ML

88,96 RON

Vitamina C este o vitamina hidrosolubila antioxidativa ce ajuta la procesele de crestere si de reparare a tesuturilor (piele, tendoane, ligamente, oase, dinti si vase sangvine)pentru caini si pisici, iepuri, porcusori de guineea, hamsteri, veverite si soricei. Deoarece organismul nu stocheaza vitamina C dezvoltarea deficiului de vit C apare foarte ursor, de aceea administrarea la mamiferele mici ar trebui sa fie zilnica, mai ales ca ele nici nu o produc. Deficitul de vitamina C produce sangerari la nivelul mucoaselor, vindecare greoaie, slabiciune si anemie - scorbut.

Cantitate

  • GDPR Protectia datelor - Datele dumneavoastra personale sunt in siguranta la noi. GDPR Protectia datelor - Datele dumneavoastra personale sunt in siguranta la noi.
  • Livrare rapida prin Fancourier National: GRATIS peste 200 RON si 18 RON sub 200 RON (in aria de acoperire Fancourier) Bucuresti Gratis peste 200 RON si 10 RON sub 200 RON Livrare rapida prin Fancourier National: GRATIS peste 200 RON si 18 RON sub 200 RON (in aria de acoperire Fancourier) Bucuresti Gratis peste 200 RON si 10 RON sub 200 RON
  • Daca te razgandesti, poti returna produsul in 14 zile. Citeste politica de retur. Daca te razgandesti, poti returna produsul in 14 zile. Citeste politica de retur.

Vitamina C este o vitamina hidrosolubila antioxidativa ce ajuta la procesele de crestere si de reparare a tesuturilor (piele, tendoane, ligamente, oase, dinti si vase sangvine)pentru caini si pisici, iepuri, porcusori de guineea, hamsteri, veverite si soricei.

Antioxidant impotriva radicalilor liberi, stimuleaza sistemul imunitar, ajuta la absorbtia fierului, la metabolismul colesterolului, fiind implicata in procesele de vindecare ale ochilor, la nivelul corneei, sclerei si conjunctivei.

Deoarece organismul nu stocheaza vitamina C dezvoltarea deficiului de vit C apare foarte ursor, de aceea administrarea la mamiferele mici ar trebui sa fie zilnica, mai ales ca ele nici nu o produc.

Deficitul de vitamina C produce sangerari la nivelul mucoaselor, vindecare greoaie, slabiciune si anemie - scorbut.

 

COMPOZITIE PER ML:

Vitamina C  - 32.7 mg, Sorbitol, Estearat de magneziu, Sorbat de potasiu

 

INDICATII:

Vitamina hidrosolubila ce ajuta la procesele de crestere si de reparare a tesuturilor (piele, tendoane, ligamente, oase, dinti si vase sangvine). Antioxidant impotriva radicalilor liberi, stimuleaza sistemul imunitar, ajuta la absorbtia fierului, la metabolismul colesterolului fiind implicata in procesele de vindecare ale ochilor, la nivelul corneei, sclerei si conjunctivei. Timpul de injumatatire variaza de la 3-4ore la 16 zile. Deoarece organismul nu stocheaza vitamina C dezvoltarea deficiului de vit C apare foarte ursor, de aceea administrarea la mamiferele mici ar trebui sa fie zilnica, mai ales ca ele nici nu o produc. Deficitul de vitamina C produce sangerari la nivelul mucoaselor, vindecare greoaie, slabiciune si anemie - scorbut.

MOD DE ADMINISTRARE:

Se administreaza oral la caini si pisici. Animalele trebuie sa aiba acces permanent la apa. A se agita inainte de folosire.

Caini si pisici: 0.5 ml/5kg/zi

1 ml = 16 picaturi

 

CONDITII DE PASTRARE: In loc curat, uscat si ferit de razele soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor.

MOD DE PREZENTARE: flacon sigilat 55 ml cu picurator si seringa dozatoare sterila

S-ar putea sa-ti placa